Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buffet restaurants in gorinchem: geniet van een uitgebreide culinaire reis

Gorinchem, gelegen aan de schilderachtige rivier de Merwede, heeft veel te bieden als het gaat om culinaire ervaringen. Een van de meest populaire eetervaringen is het buffetrestaurant, waar je kunt genieten van een scala aan gerechten uit verschillende keukens. In dit artikel nemen we je mee langs enkele van de beste buffetrestaurants in Gorinchem, waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige sfeer.

1. World of food

World of food is een begrip in gorinchem als het gaat om buffetrestaurants. Dit restaurant biedt een wereldse ervaring met gerechten uit verschillende continenten. Of je nu zin hebt in aziatische sushi, italiaanse pizza of amerikaanse spareribs, bij world of food vind je het allemaal onder één dak. De live cooking stations zijn een unieke toevoeging, waar chefs je gerechten ter plekke bereiden.

Adres: Hoogstraat 38, 4201 CJ Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zondag 17:00 – 22:00 uur

2. Eazie

Voor een gezonde en snelle maaltijd biedt eazie een buffetconcept dat zich richt op verse en voedzame gerechten. Het buffet bestaat uit een breed scala aan groenten, vlees, vis en tofu, waarmee je je eigen wokgerechten kunt samenstellen. Eazie staat bekend om zijn verse ingrediënten en smaakvolle combinaties. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een lichte en gezonde maaltijd.

Adres: Gasthuisstraat 31, 4201 AR Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zaterdag 11:00 – 21:00 uur, Zondag gesloten

3. Wok me up

Wok me up is een populair buffetrestaurant in gorinchem dat gespecialiseerd is in de aziatische keuken. Hier kun je genieten van een breed scala aan gerechten, van sushi en dim sum tot gegrilde kip en biefstuk. Het concept is simpel: kies je ingrediënten aan het buffet, geef ze aan de chef, en kijk hoe hij ze voor je wokt. De versheid van de ingrediënten en de snelle bereiding maken dit restaurant een favoriet onder de locals.

Adres: Korenbrugstraat 18, 4201 HA Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zondag 12:00 – 22:00 uur

4. De beren

Hoewel de beren vooral bekend staat als à la carte restaurant, biedt het ook regelmatig thematische buffetavonden aan. Deze avonden variëren van bbq-buffetten in de zomer tot stamppotbuffetten in de winter. De beren staat bekend om zijn ruime porties en vriendelijke service. Houd hun website in de gaten voor de aankondiging van de volgende buffetavond.

Adres: Eind 6, 4201 CR Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zondag 11:00 – 22:00 uur

5. La place

La place, gelegen in het centrum van gorinchem, is een uitstekende keuze voor een uitgebreid buffet. Hier vind je een breed scala aan gerechten, bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Van salades en soepen tot warme maaltijden en desserts, er is voor ieder wat wils. La place biedt ook diverse vegetarische en veganistische opties, waardoor het een toegankelijke keuze is voor iedereen.

Adres: Nieuwe Hoven 157, 4205 BC Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zondag 10:00 – 20:00 uur

6. ’t Oude stadthuys

Hoewel ’t oude stadthuys voornamelijk bekend is als lunch- en dinerrestaurant, organiseert het af en toe speciale buffetavonden. Deze avonden zijn perfect voor wie wil genieten van een breed scala aan gerechten in een historische setting. Van rijke visgerechten tot heerlijke desserts, de buffetten bij ’t oude stadthuys zijn altijd een feest.

Adres: Groenmarkt 28, 4201 EE Gorinchem

Openingstijden: Dinsdag – Zaterdag 10:00 – 22:00 uur, Zondag – Maandag gesloten

7. Restaurant merwezicht

Gelegen aan de prachtige rivier de merwede, biedt restaurant merwezicht af en toe buffetavonden die je niet wilt missen. Geniet van een uitgebreid scala aan gerechten terwijl je uitkijkt over het water. Het buffet varieert van koude voorgerechten en salades tot warme hoofdgerechten en desserts. De kwaliteit van het eten en de prachtige locatie maken dit een onvergetelijke ervaring.

Adres: Kriekenmarkt 1, 4201 BH Gorinchem

Openingstijden: Maandag – Zondag 12:00 – 22:00 uur

Tips voor een geslaagd bezoek aan een buffetrestaurant

  • Kom op tijd: Vooral in het weekend kunnen buffetrestaurants druk zijn. Door op tijd te komen, heb je de beste keuze uit de gerechten.
  • Probeer verschillende gerechten: Een buffet biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe smaken en gerechten te ontdekken. Probeer van alles een beetje.
  • Let op allergieën: Als je bepaalde allergieën hebt, vraag dan het personeel om advies. Veel restaurants zijn bereid om aanpassingen te maken.
  • Neem je tijd: Een buffet is bedoeld om van te genieten. Neem de tijd om van elk gerecht te proeven en geniet van de ervaring.
  • Check speciale avonden: Sommige restaurants organiseren thematische buffetavonden. Dit kan een leuke manier zijn om iets nieuws te proberen.

Gorinchem biedt een breed scala aan buffetrestaurants die variëren van internationale keukens tot gezonde opties. Elk restaurant heeft zijn eigen unieke charme en culinaire hoogstandjes. Dus trek eropuit en ontdek de smakelijke wereld van buffetrestaurants in deze prachtige stad.

Verwante Artikelen

Ontdek artikelen die relevant zijn voor jouw interesses

Ziekenhuis in Gorinchem

Het ziekenhuis van gorinchem: zorg dichtbij huis

Gezondheidszorg is een cruciaal onderdeel van onze samenleving, en toegang tot goede zorg kan een wereld van verschil maken. In het hart van Nederland, in de historische stad Gorinchem, bevindt